Αποχαιρετιστήρια Τελετή αποφοίτησης Σχολικού Έτους 2023-2024!!!

εξωφυλλο

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα μας παιδιά,
Σας καλωσορίζω με μεγάλη χαρά και συγκίνηση στη σημερινή μας γιορτή, μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας, καθώς γιορτάζουμε την αποφοίτηση της ΣΤ’ τάξης. Είναι μια στιγμή ορόσημο, ένα σημαντικό βήμα στη ζωή των παιδιών μας, που σηματοδοτεί το τέλος μιας όμορφης περιόδου στο δημοτικό σχολείο και την αρχή μιας νέας, συναρπαστικής πορείας στο γυμνάσιο.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για την προσπάθεια, την αφοσίωση και την πρόοδό τους κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Η δέσμευσή τους στην εκπαίδευση και η αγάπη τους για τη γνώση είναι πραγματικά αξιέπαινες. Κάθε ένας από εσάς έχει κατακτήσει σημαντικές δεξιότητες και γνώσεις που θα αποτελέσουν τα θεμέλια για τη μελλοντική σας εξέλιξη.

Αγαπητοί γονείς, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξή σας και τη συνεργασία σας όλα αυτά τα χρόνια. Ο ρόλος σας ήταν καταλυτικός, και η συμβολή σας πολύτιμη. Χωρίς την αγάπη, την υπομονή και τη βοήθειά σας, τα παιδιά μας δεν θα μπορούσαν να φτάσουν εδώ που βρίσκονται σήμερα. Η συνεργασία μεταξύ σχολείου και οικογένειας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των παιδιών, και είμαστε ευγνώμονες για την αδιάκοπη υποστήριξή σας.

Αγαπημένα μας παιδιά, σήμερα είναι η μέρα σας. Είναι η μέρα που γιορτάζουμε τα επιτεύγματά σας και ονειρευόμαστε μαζί σας το μέλλον. Θυμηθείτε πάντα ότι η γνώση είναι δύναμη και ότι η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ. Συνεχίστε να επιδιώκετε τους στόχους σας με ζήλο, να πιστεύετε στον εαυτό σας και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά με την αποφασιστικότητα και το θάρρος που έχετε δείξει μέχρι τώρα, είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς μας που με αγάπη, υπομονή και επαγγελματισμό καθοδήγησαν τα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη, και είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωσή σας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των μαθητών μας.
Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ σήμερα και συμμετέχετε σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή.

Ο σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας και η Διευθύντρια του σχολείου

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι και κάθε επιτυχία στο μέλλον!!!

2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών 1024x351

2o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα