Ευχαριστήρια επιστολή

αρχείο λήψης

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Ως Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας, αισθάνομαι την ανάγκη να αναγνωρίσω και να επαινέσω την ουσιαστική συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Η αφοσίωσή σας, η συνεχής υποστήριξη και οι πρωτοβουλίες που αναλάβατε, βοήθησαν στη δημιουργία ενός θετικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος για τους μαθητές μας. Η συνεργασία σας υπήρξε καθοριστική για την υλοποίηση διαφόρων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, που εμπλούτισαν την εκπαιδευτική μας διαδικασία και συνέβαλαν στην καλλιέργεια της κοινωνικής και πνευματικής ανάπτυξης των παιδιών μας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου για την άμεση ανταπόκρισή τους σε κάθε μας αίτημα και για τη συνεχή παρουσία και υποστήριξή τους. Χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά σας, πολλές από τις επιτυχίες μας δεν θα ήταν εφικτές.

Είμαι βέβαιη ότι και την επόμενη σχολική χρονιά, με την ίδια διάθεση και το ίδιο πνεύμα συνεργασίας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας

eyxaristhrio
eyxaristhrio
2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών 1024x351

2o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα