Έκθεση φωτογραφίας και πινακίδων haiku του 2ου Δημ.Σχ.Ηράκλειας

images

Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου εκ μέρους του σχολείου μας προς όλους όσους παραβρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης φωτογραφίας και πινακίδων haiku. Η παρουσία σας ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που έκανε αυτήν την εκδήλωση τόσο ιδιαίτερη και επιτυχημένη.

Δεύτερη ημέρα της τετραήμερης έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνει το σχολείο μας με θέμα την πανίδα και τη χλωρίδα της Λίμνης Κερκίνης και πινακίδων haiku.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ηράκλειας τον κ.Κλεάνθη  Κοτσακιαχίδη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την κ.Ζωή Μαρίγγου, την Αντιδήμαρχο Παιδείας –Αθλητισμού- Τουρισμού  την κ.Νατάσα Χαλκίδου, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας  τον κ.Βαλάντη Παπαγεωργίου ,την κ.Τάνια Πασιαλή τη δημοτική υπάλληλο του Δήμου Ηράκλειας που μας τίμησαν με την παρουσίας τους.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας, του Λυκείου Ηράκλειας , του ΕΠΑΛ Ηράκλειας, του ΚΔΑΠ -ΜΕΑ Ομόνοιας Σιδηροκάστρου με τους εκπαιδευτικούς Ιντούδη Χρύσα ,Γάκη Βασιλική για την επίσκεψή τους στην έκθεση και τη γόνιμη συζήτηση που είχαμε μαζί τους. Τα λόγια των επισκεπτών για τη δουλειά των μαθητών μας, αποτελούν πηγή υπερηφάνειας για  όλους μας.

Επίσης ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την υποστήριξη και τους  ακούραστους συνεργάτες  και συνδιοργανωτές μας:  την κ.Αγγελική Δημάκη- Παράρτημα Κερκίνης-Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής Μακεδονίας-Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α(Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής)και την φωτογράφο την κ.Χριστίνα Παπαφράγκου.

Είμαστε περήφανοι για το έργο των μαθητών μας και για τη συνεχή σας υποστήριξη!

2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών 1024x351

2o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα