Συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας στον Μαθητόκοσμο 2024

εξωφυλλο

Το 2ο Δ.Σ. Ηράκλειας συμμετέχει στην εκδήλωση “Μαθητόκοσμος” που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης ν. Σερρών Εμμανουήλ Παπάς. Με αυτή την εκδήλωση οι μαθητές παρουσιάζουν εργασίες στις οποίες συμμετείχαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024.

Στο θέατρο Αστέρια στις Σέρρες τη Δευτέρα το πρωί 20 Μαϊου οι μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης του σχολείου μας θα παρουσιάσουν το πρότζεκτ “Πινακίδες στις βάρκες της λίμνης Κερκίνης, βίντεο για την λίμνη Κερκίνη” που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+, H2O.

Τη Δευτέρα το απόγευμα στην τελετή έναρξης του Μαθητόκοσμου θα γίνει βράβευση των μαθητών της Στ’ τάξης για την 2 η θέση που είχαν σε εθνικό Διαγωνισμό ποίησης haiku στα γαλλικά με θέμα την κουκουβάγια του χιονιού.

Στον χώρο του φουαγιέ του θεάτρου Αστέρια από 20 έως και 23 Μαϊου θα εκτίθενται οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητών με τίτλο από το Καραχαλήλ στο Χαζνατάρ – Από την Αδριανούπολη στα Χρυσοχώραφα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης Μαθητόκοσμος 2024

https://emapapas.gr/?p=628

Μπράβο στους μαθητές που περπατούν με χαρά στα μονοπάτια της γνώσης και χρησιμοποιούν την φαντασία τους και την δημιουργικότητά τους!!!

2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών 1024x351

2o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα