Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γονείς μετά την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων

vouli photo2

Εκ μέρος της Διεύθυνσης του σχολείου θα ήθελα  να  εκφράσω τις θερμότερές μου ευχαριστίες για την πολύτιμη συνεργασία και την αφοσίωσή σας κατά τη διάρκεια της εκδρομής μας στην Αθήνα, καθώς συνοδεύατε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.

Η επιτυχία μιας τέτοιας εκδρομής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την υποστήριξη και την ενεργό συμμετοχή των γονέων, και είμαι βαθύτατα ευγνώμον   που  μας στηρίξατε σε αυτή την εκπαιδευτική διαδικασία. Η παρουσία σας διευκόλυνε τη διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων και δημιούργησε ένα θετικό περιβάλλον για τους μαθητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να ανακαλύψουν νέες πτυχές του πολιτισμού μας και να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες. Η παρουσία σας ως ενεργοί συνοδοί, συνέβαλε στην ασφαλή και ομαλή εξέλιξη της εκδρομής.

Εκ νέου, σας ευχαριστούμε θερμά για την  συμπαράσταση και συνεργασία. Είμαι πεπεισμένη ότι η συνεργασία ανάμεσα στο σχολείο και τους γονείς αποτελεί το θεμέλιο μιας θετικής εκπαιδευτικής εμπειρίας για τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια του σχολείου

Dr.Καλλιόπη Κωνσταντίνου

2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών 1024x351

2o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα