ΑVESERRES.GR Το 2ο Δημοτικό Σχολείο από την Ηράκλεια Σερρών στην Πορτογαλία με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+

Erasmus (1)

Από την Τρίτη 9 έως την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 η παιδαγωγική ομάδα ERASMUS+ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειαςπου εκπροσωπήθηκε από την Dr. Καλλιόπη Κωνσταντίνου, διευθύντρια του σχολείου και την Ευαγγελία Λατρόβαλη, εκπαιδευτικό ΠΕ 70, συνόδεψε ομάδα μαθητών Ε και Στ τάξης κατά την κινητικότητά τους στην πόλη Reguengos de Monsaraz της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα οι 9 Έλληνες μαθητές/τριες του 2ου Δ.Σ. Ηράκλειας με τις 2 συνοδούς τους συναντήθηκαν με τους Γάλλους μαθητές  από το Collège JeannedArc στην πόλη Pont de Beauvoisin της Γαλλίας καθώς και με τους Πορτογάλους συνεργάτες τους από το  Partner hotel Formaçᾶo στην πόλη Reguengos de Monsaraz της Πορτογαλίας στο πλαίσιο συμπράξεων ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ220 με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τους εταίρους τους και τη λίμνη ALQUEVA.

Συγκεκριμένα για την επίσκεψή μας στην Πορτογαλία καθώς και για τις λεπτομέρειες του προγράμματος,ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://aveserres.gr/serres-to-2o-dimotiko-scholeio-apo-tin-irakleia-serron-stin-portogalia-me-to-eyropaiko-programma-erasmus-fotografies/

2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών 1024x351

2o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα